Kinetosport Terapie, Triathlon, Fitness, Inot, Natatie, Ski - Alex Ghica

Kinetosport Terapie, Triathlon, Fitness, Inot, Natatie, Ski - Alex Ghica

Ski alpin

Skiaza cu Alexandru!

Skiul este un sport special datorita conditiilor in care se desfasoara - iarna, conditionat de mediu, folosind alunecarea skiurilor si particularizat, deoarece iti trebuie echipament adecvat, iar tu trebuie sa ai schiuri, clapari, bete, ochelari, casca si haine potrivite.

Skiul inseamna o relatie intre sistemul schior-ski si zapada.

Skiul se bazeaza pe contractii izometrice, dar si izotonice in mica masura, rezultand o miscare anaeroba compensata cu un efect aerob. Climatul in care se desfasoara sporturile de iarna (aerosoli, paduri de rasinoase, temperaturi scazute, furtuni de zapada etc.) are un efect tonifiant asupra organismului. Este un excelent relaxant dupa o saptamana solicitanta.

Skiul se adreseaza persoanelor sanatoase. Considerand solicitarile la care este supus organismul (osteo-articulare, musculo-ligamentare) o cunoastere a elementelor tehnice reduce riscul de accidentari sau, in timp, imbolnaviri ale articulatiilor in special a genunchiului (gonartroze) si a coloanei vertebrale lombare (L5, L4).

In sportul de initiere sau performanta, cunostintele metodice si pedagogice sunt determinante.

Te astept la cursuri profesioniste pe partiile din Valea Prahovei sau in strainatate.

Organizez tabere de ski in vacante sau in week-end-uri. Recomand antrenamentele cu maxim 5 persoane pentru eficienta intre 2-4 ore/zi.

Preturi cursuri ski:

Telefon contact prof. Alexandru Ghica: 0723 327 815

Desi sunt cel mai bun, nu te pot invata sa skiezi vara.

ePerformance Info | Triathlon | Inot | Ski | Contact | Design | © Alex Ghica 2008-2016